servicii

 

servicii


         Socetatea nostra are ca domeniu de activitate instalati termice si sanitare (apa;gaze;canalizare) .Oferim diverse servici persoanelor fizice; asociatilor de proprietari si locatari;firmelor; etc. Pe noi ne puteti contacta la orice ora 24/24ore si 7/7 zile. Va putem ajuta cu diverse montaje la obiecte electice-electrocasnice ca si ex:

Executam lucrări de calitate la preturi mici;
Câteva dintre serviciile oferite:

Oferim montaje

Centrale termice (murale)/centrale pe lemne / centrale pe combustibil solid/ centrale pe peleti/ cazane termice/ panouri solare/ fose septice/ aspersoare/ fantani arteziene/ bazine piscicole/ helestee/ iazuri artificiale/ piscine/ hidrofoare/ cismele/ calorifere/ incalzire in pardoseala/ cazi cu/fara hidromassage/ jacuzi/ cabine de dus cu/fara hidromassage/ wc-uri/ bideuri/ lavoare/ chiuvete/ aragaze/ masini de spalat vase/rufe/

Colaboram cu asociati de proprietari/locatari:

Schimbam/reparam/desfundam/intervenim:
Coloane de scurgere/ coloane pluviale/ coloane presiune/ coloame agent termic (caldura)/ subsoluri complete/ separam bransamentele comune (per fiecare scara imparte)/ 

Colaboram cu saloane imfrumusetare
Montaj/reparati scafe/ montaj/reparati scaune manichiura pedichiura/ montaj reparati centre spa/ spati comerciale si industriale/ instalati complete a-z scurgere /presiune/incalzire/ 

Reparati/schimbare 

Tevi/conducte ( pluviale, scurgere, presiune, caldura, apa calda, apa rece, agent termic, robineti, teuri, coturi etc ) 

Bransamente apa si canal /canalizare
Colaborez cu depozite (pret de producator) mari si de prestigiu.

Reparatii instalatii sanitare-termice

Centrale termice, reparatii centrale termice. Montam si reparam coloane verticale si orizontale la asociatii de proprietari/locatari. Curatari vase tampon sau de expansiune. Montam seminee termice, hidrofoare, pompe, fose septice, statii de epurare, statii de dedurizare, filtre.

Lucrez in toate materialele cu exceptia celor mai putin avantajoase din pricina calitati si duratei de viata a materialului.

Cautati instalatori seriosi pentru montaj si reparatii instalatii sanitare si instalatii termice in Bucuresti-Ilfov?

Suntem o echipa care ne ocupam de instalatii sanitare si instalatii termice din Bucuresti ce a inteles nevoia clientilor sai si este in continua imbunatatire a serviciilor de mentenanta, interventii, reparatii si montaj in domeniul instalatii sanitare, instalatii termice.
Despre modernizarea instalatiilor sanitare din bai, putem spune ca este una dintre specializarile noastre, deoarece in fiecare an executam zeci de lucrari pentru instalatii sanitare si montaj obiecte sanitare noi pentru bai. Fie ca este vorba de o vila sau un apartament de bloc, apeleaza cu incredere la noi, practicam preturi de bun simt si oferim garantie.